Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η Αρμάνι έχει παίκτες σημεία αναφοράς σε όλες τις θέσεις”

“Η Αρμάνι έχει παίκτες σημεία αναφοράς σε όλες τις θέσεις”

Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται αύριο από την Αρμάνι στο Μιλάνο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Πάμπλο Λάσο να μιλάει με άκρως κολακευτικά λόγια για τους Ιταλούς. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του Μεσίνα είναι πλήρης με παίκτες σημεία αναφοράς σε όλες τις θέσεις.

Αναλυτικά:

«Όλοι προπονήθηκαν, όμως έχουμε μερικούς παίκτες με προβλήματα. Τα καλύτερα νέα είναι πως όλοι είναι καλά. Θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή ποιοι θα ταξιδέψουν.

Η Αρμάνι ξεκίνησε τη σεζόν πολύ καλά, αγωνιζόμενη σε καλό επίπεδο. Έχει παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς σε όλες τις θέσεις. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague αυτή τη στιγμή. Διαθέτει δύο κλειδιά, τον Ροντρίγκεθ και τον Ντιλέινι, που μπορούν να σκοράρουν, αλλά και να οργανώσουν.

Επίσης, γύρω τους υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες, όπως οι Ρολ, Ντατόμε και Μορασκίνι. Στη γραμμή των ψηλών υπάρχουν αθλητικοί παίκτες, όπως οι Χάινς, Ταρζέφσκι, Μπρουκς, Λεντέι. Είναι μία πλήρης ομάδα, που θα βάλει ένα δύσκολο τεστ σε εμάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…