Κεντρική Γυναίκες “H νίκη με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, επόμενος σταθμός τα Χανιά”

“H νίκη με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, επόμενος σταθμός τα Χανιά”

paok ginaikes 1 e1603530626310

Να αφήσει πίσω του την νίκη της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό πρέπει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την Ελένη Σύρρα. Η παίκτρια του δικεφάλου του βορρά τόνισε ότι πως πρέπει αυτή και οι συμπαίκτριες της να μείνουν συγκεντρωμένες στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΟΑ Χανίων για να φτάσουν στο 2 στα 2.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξιδεύει στα Χανιά, με σκοπό να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού.

Με την ψυχολογία στα… ύψη μετά τη σπουδαία νίκη της «πρεμιέρας» απέναντι στον Παναθηναϊκό, τα κορίτσια του Δικεφάλου έπιασαν δουλειά για να προετοιμαστούν κατάλληλα για την δύσκολη έξοδο στα Χανιά.

Απέναντι του ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ βρίσκει την κρητική ομάδα, η οποία ξεκίνησε και εκείνη με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, παίρνοντας το διπλό στον Ζωγράφο με 68-70 επί του τοπικού ΕΦΑΟ.

Ο Βασίλης Μασλαρινός πέρα από το μακροχρόνιο πρόβλημα της Σανόν Φλούκερ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο περαιτέρω… θέμα, έχοντας τις υπόλοιπες παίκτριες του ρόστερ στη διάθεση του.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΑ Χανίων, η αθλήτρια Ελένη Σύρρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας. Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά αυτό το αφήνουμε πίσω. Επόμενος σταθμός τα Χανιά, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα, είμαστε σε καλή φόρμα. Αν είμαστε συγκεντρωμένες και ακολουθήσουμε το πλάνο μας πιστεύω θα έχουμε μία ευχάριστη Κυριακή».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…