Κεντρική Λάρισα “Είχαμε διάθεση στην άμυνα, δεν θέλουμε να εγκλωβιζόμαστε στο μισό γήπεδο”

“Είχαμε διάθεση στην άμυνα, δεν θέλουμε να εγκλωβιζόμαστε στο μισό γήπεδο”

gavriil

Η Λάρισα έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο λύγησε στο τέταρτο και έχασε στην πρεμιέρα με 69-60. Ο Λίνος Γαβριήλ στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου επικρότησε την διάθεση που είχαν οι παίκτες του στην άμυνα, τονίζοντας ότι πάνω σε αυτή την διάθεση θα “χτίσουν” στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την νίκη του. Θεωρώ ότι για πρεμιέρα με την όποια αμηχανία υπήρχε και με τον σεβασμό προς τον αντίπαλο, αμυντικά είχαμε διάθεση. το δείξαμε σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, ήμασταν μπροστά και στα ριμπάουντ. Τα 15 επιθετικά που πήραμε δείχνει την διάθεση των παιδιών. Κάτι που το θέλουμε, όπως επίσης και την διάθεση να τρέξουμε και να βρούμε ανοικτά σουτ. Για να μην εγκλωβιστούμε στο μισό γήπεδο.

Η ποιότητα του Παναθηναϊκού δεν μας επέτρεψε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Κάποιες κρίσιμες φάσεις. Κακές άμυνες και επιλογές στην επίθεση. Δεν είχαμε την συγκέντρωση που θέλαμε και ο Παναθηναϊκός κέρδισε. Θα “χτίσουμε” σε αυτή την διάθεση. τακτικά ήμασταν μέτριοι. Θα εντάξουμε και έναν 6ο ξένο και θα βοηθήσουμε όλα τα παιδιά. Είναι ακόμα το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Καλή σεζόν και να έχουμε πνευματική υγεία και δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…