Κεντρική Γ' Εθνική “Δεν μας σεβάστηκαν οι διαιτητές”

“Δεν μας σεβάστηκαν οι διαιτητές”

simos giorgos

Η Ελευθερία Μοσχάτου είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη Αμαρουσίου,  για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου ηττήθηκε με 74-70, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει ότι οι διαιτητές δεν σεβάστηκαν την ομάδα του.

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτοί ήμασταν εμείς , καθώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ, χτίζοντας διαφορές από +10 ως και 14 πόντους», δήλωσε και πρόσθεσ :

«Ωστόσο έχουμε πολλά παράπονα από τους διαιτητές, οι οποίοι δεν μας σεβάστηκαν, και κάθε φορά που κάποιος παίκτης μας ανέβαζε απόδοση, άμεσα τον φόρτωναν με φάουλ, με αποτέλεσμα, ο πίνακας να μοιάζει με Χριστουγεννιάτικο δέντρο, και σε φάσεις της αναμέτρησης που δεν κυνηγούσαμε εμείς το σκορ, αλλά οι αντίπαλοι. Φυσικά δεν είμαστε χθεσινοί στον χώρο, το περιμέναμε, αλλά όχι και με αυτόν τον τρόπο. Στην πολύ κακή απόδοση των διαιτητών δεν έχει σχέση η πολύ καλή ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου, από την οποία είχαμε μια εξαιρετική φιλοξενία και τους ευχαριστούμε για αυτό. Προχωράμε και κοιτάμε μπροστά, έχουμε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά, και αυτά τα παιχνίδια είναι το καλύτερο μάθημα για το μέλλον».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…