Κεντρική Διεθνή “Χάσαμε όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό”

“Χάσαμε όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό”

rymas kurtinaitis khimki

Με τον ίδιο τρόπο που έχασε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχασε και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Αστάνα η Χίμκι, σύμφωνα με τον Ρίμας Κουρτινάιτις. Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας τόνισε στα 7 τελευταία δευτερόλεπτα η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα καλό σουτ.

Αναλυτικά:

«Ήταν κακή ήττα για εμάς. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, καθώς επέστρεψαν τέσσερις παίκτες μας. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τους τρεις, αλλά ήταν εκτός για αρκετό διάστημα. Είναι δύσκολο να βρουν ρυθμό κατευθείαν. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά το πρόβλημα είναι το πώς παίξαμε στο τέλος.

Πήραμε το προβάδισμα, κάναμε την ανατροπή, αλλά δεν καταφέραμε να το υπερασπιστούμε. Κάναμε φάουλ σε τρίποντο και μετά αποφασίσαμε να σουτάρουμε τρίποντο (σ.σ. ο Γερέμπκο) όταν ήμασταν έναν πόντο πίσω. Αυτό δεν ήταν έξυπνο.

Το βασικό μας πρόβλημα αυτή τη σεζόν είναι ότι δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τα τελευταία λεπτά και να πάρουμε την καλύτερη επιλογή για τη νίκη. Ίδια ήταν η κατάσταση και κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν στα τελευταία 7’’ δεν καταφέραμε να βρούμε ένα καλό σουτ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…