Κεντρική NBA Πρώτος στόχος ο Αντετοκούνμπο!
NBA

Πρώτος στόχος ο Αντετοκούνμπο!

ANTETOKOUNMPO BUCKS 2

Οι Ντάλας Μάβερικς κάνουν όνειρα για Big Three στην ομάδα τους μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς, τον Κρίσταπς Πορζίνγκις και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Γι’ αυτό και διατίθενται να περιμένουν ο MVP του NBA να μείνει ελεύθερος για τον προσεγγίσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Μάλιστα, οι Μάβερικς και και ο Μαρκ Κιούμπαν, κάνουν χώρο στο salary cap τους, ώστε να προσεγγίσουν τον Γιάννη και να φτιάξουν ένα μεγάλο πρότζεκτ, όπως το ονειρεύονται. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως στον διάσημο δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη τους αρέσουν οι Ευρωπαίοι παίκτες.

Ο ρεπόρτερ του «ESPN», Μπράιαν Ουίντχορστ, μιλώντας στην εκπομπή «The Jump», τόνισε πως οι Μάβερικς δεν θα κάνουν κάποια φοβερή κίνηση στη φετινή free agency, καθώς αναμένουν για τις ευκαιρίες που θα βρουν μπροστά τους το καλοκαίρι του ’21 με κύριο στόχο την απόκτηση του “Greek Freek”.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο Αντετοκούνμπο να είναι ελεύθερος σε λιγότερο από ένα χρόνο από τώρα ή αν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τα “ελάφια”. Το σίγουρο είναι πως οι Μάβερικς θέλουν σαν τρελοί τον Έλληνα σταρ και έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…