Κεντρική Basket League ΑΕΚ «Προς το παρόν προχωράμε έτσι»

«Προς το παρόν προχωράμε έτσι»

aek proponisi

Ο ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, αλλά τελικά πήρε τη νίκη. Ο προπονητής της ομάδας σημείωσε ότι πρέπει να αλλάξει τσιπάκι η Ένωση, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει προς το παρόν κάποια αλλαγή στο υπάρχον ρόστερ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

«Πέρασαν είκοσι μέρες, πάντα είναι δύσκολο να παίξεις έτσι. Ήμασταν φανερά εκτός ρυθμού και κακοί στην άμυνα. Μετά παίξαμε λίγο πιο έξυπνα και τελικά κερδίσαμε μία έξυπνη ομάδα, που παίζει με ιδιαίτερο τρόπο και θα δυσκολέψει κάθε αντίπαλό της.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε για την πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουμε. Έπρεπε να αλλάξουμε το τσιπάκι και να παίξουμε με μυαλό, τα καταφέραμε.

Προς το παρόν η ομάδα θα προχωρήσει έτσι, θέλουμε να δούμε πως θα πάμε έτσι. Έχουμε τα μάτια μας ανοικτά και θα βρούμε αν θα προκύψει κάτι, αλλά έχουμε ένα καλό ρόστερ και θα προχωρήσουμε».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ: «Δύσκολο το ματς να γίνει Τετάρτη με Τσμόκι, περιμέμουμε να δούμε».

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Ξεκινήσαμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Υπήρχε μεγάλη αναμονή και προσμονή για εμάς. Το κενό σε σχέση με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που παίξαμε ήταν μεγάλο δημιούργησε νευρικότητα και εφησυχασμό και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο που ο Ιωνικός ήταν πιο έτοιμος και ενεργητικός. Είχε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό και στην προσωπική άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να οργανώσουμε καλύτερα τις επιθέσεις. Στο πρώτο μέρος ο Ιωνικός κατηύθυνε το παιχνίδι όχι εμείς. Πήραμε μια σημαντική νίκη και ξεκινάμε με μια εκτός έδρας νίκη. Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι εξαιρετικά και δύσκολα. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό και στον Στέργιο Κουφό για την δουλειά που κάνει. Θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…