Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πεδουλάκης στον OverFm 104.9: «Τα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστά»

Πεδουλάκης στον OverFm 104.9: «Τα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστά»

pedoulakis

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην εκπομπή «Overage» του Over FM 104.9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και το προσεχές ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

To «τριφύλλι» κάνει μια νέα αρχή με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο και έχει να ανέβει ένα… βουνό.

«Είναι δύσκολο, ο Παναθηναϊκός είναι καινούρια ομάδα, υπάρχουν καινούριες συνθήκες, δεν έχει τόσο βάθος όσο τα προηγούμενα χρόνια κι αυτό είναι πρόβλημα. Συν ότι δεν είναι έτοιμος. Είναι πολύ νωρίς να βρουν οι παίκτες τους ρόλους τους, όπως και τους αυτοματισμούς τους».

Οι δύο «αιώνιοι» τίθενται αντιμέτωποι για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, την άλλη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ…

«Ένα ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού πάντα είναι διαφορετικό, έχει διαφορετική προσέγγιση. Πριν κάποια χρόνια που ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός κι έπαιζε στον Κορυδαλλό, κι ο Παναθηναϊκός έπαιρνε ευρωπαϊκά, έχασε. Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο».

Ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν…

«Ο Ολυμπιακός πέρσι δεν ήταν αρκετά καλός. Έχει επιστρέψει ο Σλούκας, ένα παιδί που ξέρει καλά την Ευρωλίγκα και είναι καλός στη δημιουργία. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Χθες (σ.σ.: στο ματς με την Ζαλγκίρις) πλήρωσε την απειρία των ψηλών στο αμυντικό ροτέισιον. Είναι ομάδα που δημιουργείται πάλι, ο Γιώργος θα τη φτιάξει την ομάδα. Έχει πλάνο και νομίζω θα τα καταφέρει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…