Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»

Παπαπέτρου: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»

ioannis papapetrou panathinaikos khimki

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού στη Ρωσία. Ο κορυφαίος παίκτης του τριφυλλιού μετά το ματς σημείωσε ότι δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο και ότι αρνήθηκαν να χάσουν.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία δύσκολη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. Θα παίζουμε κάθε ματς σαν να είναι τελικός. Ήρθαμε να παλέψουμε και αυτό κάναμε. Αρνηθήκαμε να χάσουμε, δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα και στο τέλος, όταν κρίθηκαν όλα.

Δεν ήταν υπέρβαση. Έχουμε πει ότι θα δίνουμε παντού τον καλύτερο εαυτό μας. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε, τα καταφέραμε. Πολλά παιδιά έκαναν step up, η ομάδα λειτουργεί άψογα. Δεν θέλαμε να έρθουμε απλά εδώ για μία καλή εμφάνιση. Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Το βασικό είναι αυτό, εγώ θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα και να πετύχουμε τους σκοπούς μας. Από εκεί και πέρα, πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Προφανώς ήταν μία καλή νίκη και χαρήκαμε, αλλά από αύριο συνεχίζουμε την δουλειά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…