Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης: “Θέλω να βοηθάω και στην άμυνα, κάνω μεγάλη προσπάθεια”

Παπαγιάννης: “Θέλω να βοηθάω και στην άμυνα, κάνω μεγάλη προσπάθεια”

Παπαγιάννης

Να βοηθάει περισσότερο στην άμυνα θέλει ο Γιώργος Παπαγιάννης σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά  την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας. Ο κορυφαίος των πράσινων στην αναμέτρηση τόνισε ότι δουλεύει πολύ σε αυτή την κατεύθυνση, ενώ ανέφερε ότι ΄όλη η ομάδα δίνει μεγάλη βάση στην ενέργεια και την σκληράδα στην άμυνα.

Αναλυτικά:

«Δεν θα κρυφτούμε. Η Λάρισα έπαιξε πολύ καλά με πολλή ενέργεια. Εμείς δεν αρχίσαμε καλά. Κάναμε κάποια λάθη και θα τα κοιτάξουμε στο βίντεο. Τα παραπάνω παιχνίδια βοηθάνε για να δούμε καταστάσεις. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κοιτάμε τα θετικά και τα αρνητικά, Μας βοηθάνε τα παιχνίδια. Νιώθω πάρα πολύ καλά.

Έχω δουλέψει πάρα πολύ και κάνω μεγάλη προσπάθεια και ακόμα συνεχίζω. Προσπαθώ να βοηθάω στην άμυνα την ομάδα φέτος. Τεράστιο κομμάτι είναι το πικ εν ρολ. Μέσα από την επίθεση να βρει ο κάθε ψηλός αυτοπεποίθηση και κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Έχουμε δώσει σημασία από την αρχή της προετοιμασίας στην ενέργεια και να είμαστε σκληροί στην άμυνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…