Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός και Lenovo συνεχίζουν μαζί

Παναθηναϊκός και Lenovo συνεχίζουν μαζί

2020PAOAFIEROMA 2

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Lenovo ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει δίπλα του έναν ισχυρό συμπαίκτη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Μια πετυχημένη συνεργασία συνεχίζεται με δύο ηγέτες στην κατηγορία τους, την πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα μπάσκετ, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, Lenovo, να ανανεώνουν την κοινή τους πορεία και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η συνέχεια της συνεργασίας τους ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα μέσω video λόγω περιορισμών του Covid 19. Στις δηλώσεις τους οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Βόβορας και Ντίνος Μήτογλου χαιρέτησαν την ανανέωση της συνεργασίας με την Lenovo και την πετυχημένη συνταγή συνεργασίας τους που βασίζεται σε κοινές αξίες και ιδανικά.

Αναλυτικά, οι εκπρόσωποι της ομάδας δήλωσαν:

Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Η Lenovo αποτελεί έναν πολύ ισχυρό συμπαίκτη μας τα τελευταία χρόνια και είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζει να βρίσκεται μαζί μας σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν.

Γιώργος Βόβορας: «Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τη Lenovo. Ευχαριστούμε τη Lenovo για την εμπιστοσύνη της και ευχόμαστε και αυτή η σεζόν της συνεργασίας μας να συνδυαστεί από πολλές επιτυχίες».

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με ισχυρά brands, όπως είναι η Lenovo στο χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας».

Ντίνος Μήτογλου: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τη Lenovo. Πρόκειται για μια εταιρεία κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας με πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά. Όπως σε όλους τους νέους ανθρώπους, έτσι και σε μένα μου αρέσει η τεχνολογία γι’ αυτό και αυτού του είδους συνεργασίες με χαροποιούν ιδιαίτερα».

Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής της Lenovo, Παναγιώτης Μακρυνιώτης δήλωσε: «Χαιρόμαστε που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την KAE Παναθηναϊκος. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι στηρίζουμε την ομάδα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες που περνάμε όλοι μας. Η Lenovo αποτελεί πρωταγωνιστή των εξελίξεων και της καινοτομίας στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ η KAE Παναθηναϊκός έχει αποδείξει με τα επιτεύγματά της ότι αποτελεί πρωταγωνιστή, τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θα θέλαμε λοιπόν να ευχηθούμε καλή αγωνιστική σαιζόν σε όλους τους αθλητές με υγειά».

Λίγα λόγια για τη Lenovo

H Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) είναι μια εταιρεία αξίας US$50 δισεκατομμυρίων που ανήκει στη λίστα Fortune 500, με 57.000 εργαζομένους που δραστηριοποιείται σε 180 αγορές σε όλον τον κόσμο. Εστιάζοντας σε ένα τολμηρό όραμα για την παροχή πιο έξυπνης τεχνολογίας για όλους, αναπτύσσουμε τεχνολογίες που αλλάζουν τον κόσμο και δημιουργούν μια αξιόπιστη και βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς. Με το σχεδιασμό και την κατασκευή του πιο ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου έξυπνων συσκευών και υποδομών στον κόσμο, ηγούμαστε του Έξυπνου Μετασχηματισμού – για να δημιουργήσουμε καλύτερες εμπειρίες και ευκαιρίες για εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο. Για να μάθετε περισσότερες επισκεφτείτε το: https://www.lenovo.com, ακολουθήστε μας στα LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Weibo και δείτε τα πιο πρόσφατα νέα μας στο StoryHub.

Press contact: AVION PR 210 67 46 900 / Λουκία Τσοκοπούλου loukia@avionpr.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…