Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Οριστικό: Με εντολή Μητσοτάκη ανακαλείται η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

Οριστικό: Με εντολή Μητσοτάκη ανακαλείται η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

kyriakos mitsotakis

Μπορεί η Υγειονομική Επιτροπή να άναψε το “πράσινο φως” για την παρουσία κόσμου μέχρι και 10% της πληρότητας των γηπέδων, αρχής γενομένης από τους αγώνες Ολυμπιακός – Μαρσέιγ και το ΠΑΟΚ – Ομόνοια.

Στο Μαξίμου όμως υπήρξε έντονος προβληματισμός για τη συγκεκριμένη κίνηση. Θεωρούν πως έτσι μεταφέρεται λάθος μήνυμα στην κοινωνία, τη στιγμή που η Αττική βρίσκεται ήδη σε πορτοκαλί συναγερμό, ενώ προς τα εκεί βαίνει και η Θεσσαλονίκη.
Έτσι το πρωί της Τρίτης αποφασίστηκε με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ανακληθεί η απόφαση για την επιστρφή του κόσμου τα γήπεδα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…