Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που “φοβάται” ο Γιασικεβίτσιους!

Οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που “φοβάται” ο Γιασικεβίτσιους!

Σάρας

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε στην παρουσία των Νεμάνια Νέντοβιτς, Ιωάννη Παπαπέτρου και Σαντ Ρος.

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, θα παίξουμε πολλά παιχνίδια, και είναι σημαντικό κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο να μας δώσει καλά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πολύ αυτή τη σεζόν αλλά έκανε καλές μεταγραφές. Είναι μια ομάδα με καθαρές ιδέες, με παίκτες που κουβαλάνε το παιχνίδι της ομάδας όπως ο Παπαπέτρου, ο Νεντόβιτς και ο Φόστερ.

Η υπόλοιπη ομάδα τους βοηθάει πραγματικά και έχουν πολλή ενέργεια, γνωρίζοντας τέλεια ποιος είναι ο ρόλος τους. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έπαιξαν ένα συγκεκριμένο στυλ με τον Νικ (Καλάθης) και τώρα παίζουν πολύ διαφορετικά.

Όπως είπα, η μπάλα πηγαίνει συχνά στους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, οι οποίοι παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έχουν μερικούς σημαντικούς αμυντικούς παίκτες όπως ο Σαντ Ρος, που μπορεί να παίξει άμυνα σε 2-3 θέσεις και βοηθάει στις αλλαγές. Είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Είναι πάντα ένα πιο ξεχωριστό παιχνίδι όταν παίζετε εκεί (εναντίον μιας πρώην ομάδας). Δεν είναι τόσο πολύ στο εντός έδρας, γιατί δεν σκέφτεσαι τα αισθήματά σου για τον Παναθηναϊκό παίζοντας στο Palau Blaugrana. Αλλά όταν επιστρέφεις στο ΟΑΚΑ, είναι πάντα ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για μένα, ναι», τόνισε ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα ενόψει του αποψινού (22:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη, για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…