Κεντρική Διεθνή Ο μαγειρικός παραλληλισμός του Σφαιρόπουλου για τα άδεια γήπεδα!

Ο μαγειρικός παραλληλισμός του Σφαιρόπουλου για τα άδεια γήπεδα!

Σφαιρόπουλος

Έναν πολύ έξυπνο παραλληλισμό για τις άδειες εξέδρες στα γήπεδα έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο πλαίσιο δηλώσεων του μέσω Zoom, λέγοντας ότι είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι. Παράλληλα, ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναφέρθηκε στις χαμένες βολές του  Κρις Τζόουνς στο ΣΕΦ, τον Αμάρε, αλλά και την εμπειρία του στην ομάδα του Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά:

Για τις χαμένες βολές του Κρις Τζόουνς στο ΣΕΦ: «Έχασε την δεύτερη βολή επίτηδες, έτσι θα υπήρχε η ευκαιρία να πάρουμε το ριμπάουντ και να εκτελέσουμε για τρεις όπως και έγινε».

Για τον Αμάρε Στουνταμάιρ: «Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. Μιλήσαμε μαζί του το καλοκαίρι για να τον κρατήσουμε. Ήθελε να επισκεφτεί την οικογένειά του στην Αμερική και είναι ακόμα εκεί. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα συμβεί με την περίπτωσή του».

Για τον κόσμο: «Το να παίζει χωρίς κοινό είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Πέρυσι είχαμε ένα φρούριο με τους φιλάθλους μας. Το κοινό μας είναι η δύναμή μας. Για παράδειγμα, νομίζω πως εάν είχαμε κόσμο στο γήπεδο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει την Μπάγερν».

Για το αν μπορεί η ομάδα να πάει στο Final Four: «Φυσικά, το ελπίζουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εκεί, αλλά είναι αδύνατο να δώσουμε μία απάντηση σ’ αυτό το πράγμα. Είναι δύσκολο όχι μόνο για την Μακάμπι, αλλά για τον καθέναν».

Για το αν απολαμβάνει την θητεία του στην Μακάμπι: «Είναι ένα όνειρο να προπονώ την Μακάμπι, είναι ευλογία. Νιώθω ευλογημένος να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Ακόμη και πριν υπογράψω με τη Μακάμπι ήξερα ότι ήταν ένας υπέροχος σύλλογος, αλλά τώρα που είμαι μέσα, το νιώθω στο αίμα μου. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Μου αρέσει πολύ. Λατρεύω τον σύλλογο, την ομάδα, το Τελ Αβίβ και το Ισραήλ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…