Κεντρική Elite League Νέος τιμ μάνατζερ του Πανερυθραϊκού ο Αντωνίου! (pic)

Νέος τιμ μάνατζερ του Πανερυθραϊκού ο Αντωνίου! (pic)

120570236 3463468940365860 9108763327043139201 o e1601636478100

Μέλος του Πανερυθραϊκού παραμένει και φέτος ο Τάσος Αντωνίου, καθώς μετά από 6 χρόνια ως παίκτης της ομάδας, αναλαμβάνει το πόστο του τιμ μάνατζερ. Παράλληλα, ο έμπειρος παίκτης δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται καθώς την επόμενη χρονιά θα φοράει την φανέλα του Εύνικου στην Α ΕΣΚΑ. 

Αναλυτικά:

«Τάσος Αντωνίου, ο νέος Team Manager του Πανερυθραϊκού!
Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και πάντα με σεβασμό στην ιστορία του, ανακοινώνει ότι ο Τάσος Αντωνίου, έπειτα από έξι συναπτά έτη που τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα της ομάδας μας ως παίκτης, από φέτος αλλάζει πόστο και αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στο ανδρικό μας Τμήμα!
Ο Τάσος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Πανερυθραϊκού, αφού για έξι ολόκληρα χρόνια ήταν από τα βασικά «εργαλεία» του ρόστερ, αλλά και ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, όντας παράδειγμα αυταπάρνησης, ομαδικότητας και αγωνιστικότητας και έχοντας πια συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον Σύλλογο!
Τάσο, σου ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα νέα σου καθήκοντα και είμαστε σίγουροι ότι και από το καινούριο σου πόστο θα συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις πάντα… Να δίνεις και την ψυχή σου!
Ο Πανερυθραϊκός τιμά την ιστορία του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…