Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κέβιν Πάνγκος: Παρών! (vid)

Κέβιν Πάνγκος: Παρών! (vid)

kevin pangos zenit

Ο Κέβιν Πάνγκος έχασε όλη την περσινή χρονιά λόγω τραυματισμού και υπήρχαν αρκετές αμφιβολίες για το αν θα επιστρέψει ξανά στο επίπεδο, που τον είχαμε γνωρίσει. Ο Καναδός γκαρντ φρόντισε με το «καλημέρα» της φετινής Ευρωλίγκα να πείσει και τους πιο δύσπιστους για την αξία του και ότι μετά τους τραυματισμούς του είναι και πάλι εδώ και είναι έτοιμος να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. O 27χρονος στο πρώτο του παιχνίδι με τη Ζενίτ στη διοργάνωση έκανε ρεκόρ καριέρας στους πόντους (23 πόντοι) και οδήγησε στη νίκη τους Ρώσους.

Η Ζενίτ στην πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα αντιμετώπισε την Αναντολού Εφές και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη (69-73). Ο Κέβιν Πάνγκος ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και όλου του γηπέδου και επέστρεψε δριμύτερος και είναι έτοιμος και πάλι να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση.

Ο 27χρονος γκαρντ τέλειωσε το ματς κόντρα στους Τούρκους έχοντας 23 πόντους (4/4β., 5/5δ., 3/9τρ.), 1 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ μελανό σημείο στη στατιστική του ήταν τα 5 λάθη. Ο Πάνγκος συγκέντρωσε 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και κέρδισε τον τίτλο του MVP του ματς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…