Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καλαϊτζής στον OverFm 104.9: «Να συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Καλαϊτζής στον OverFm 104.9: «Να συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Παναθηναϊκός

O παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Γιώργος Καλαϊτζής, μίλησε στην εκπομπή «Overage» του Over Fm 104.9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη, για την φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού και για την αποψινή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε.

Το βράδυ το τριφύλλι αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε, σε ένα ακόμα μεγάλο ματς…

«Ευτυχώς εμείς έχουμε μείνει μακριά από το κομμάτι που λέγεται κορωνοϊός. Έχουμε μείνει μόνο στον αθλητισμό. Έχουμε μόνο τις ατυχίες των τραυματισμών. Εύχομαι να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όπως έγινε στο με το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά, αλλά δεν έχει χάσει την νοοτροπία του νικητή που τη διακρίνει διαχρονικά…

«Η ομάδα έχει αποδείξει πάρα πολλές φόρες ότι τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ. Είναι μια από τις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, που όσο περνάει ο καιρός θα παίζει καλύτερα. Έχει παίκτες με ταλέντο. Παλεύει για να κερδίσει. Σε κανέναν μας δεν αρέσει η ήττα, άλλα όταν στεναχωριέσαι που έχεις χάσει στην παράταση από την Μπαρτσελόνα, αυτό σου δείχνει ότι η ομάδα έχει την παλιά καλή νοοτροπία».

Η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι κομβική…

«Αλλοιώνει την εικόνα της ομάδας. Δυστυχώς φέτος οι προπονητές έχουν να διαχειριστού μια δωδεκάδα, την οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να την επιλέξουν αυτοί. Εννοώ τον παράγοντα τεστ την τελευταία στιγμή. Άρα, θα δούμε πολλές ομάδες να βάζουν διαφορετικούς παίκτες να παίζουν, γιατί κάποιος μπορεί να βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Ο Ιωάννης και αρχηγός είναι και δίνει πολλά πράγματα. Ήταν σε αρκετά καλό ρυθμό αγωνιστικά. Εμείς σήμερα πρέπει να είμαστε σκληροί. Άμα αν είμαστε εμείς σκληροί, πιστεύω θα κερδίσουμε. Βεβαίως, η Φενέρμπαχτσε έχει περισσότερο βάθος στο ράστερ της».

Ο νεαρός Καλαϊτζάκης μπορεί να προσφέρει και στο παρόν, αλλά είναι ένα παιδί και με προοπτικές για λαμπρό μέλλον…

«Ο Γιώργος θα πετύχει. Δεν υπάρχει παίκτης που να είναι αδικημένος. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να αδικήσει κάποιον, είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Δεν υπάρχει προπονητής που να θέλει να αδικήσει έναν παίκτη, ένα εργαλείο που έχει. Ο Γιώργος είναι θέμα χρόνου να παίξει, να βοηθήσει την ομάδα και να αγωνιστεί και εδώ, αλλά και στο εξωτερικό».

Πηγή: OverFm 104.9

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…