Κεντρική Γ' Εθνική Καλαϊτζάκης: “Τα παιδιά έχουν προσπαθήσει πολύ, είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε όλοι”

Καλαϊτζάκης: “Τα παιδιά έχουν προσπαθήσει πολύ, είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε όλοι”

Η Ερμιονίδα ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Δικαίου Κω, το Σάββατο 17/10, για τον 3ο όμιλο. Ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Καλαϊτζάκης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανυπομονησία που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για το παιχνίδι μετά από τόσους μήνες αποχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «sport-ermionida.blogspot.com»:

Κοουτς δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Α.Ο. Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής .Το σχόλιο σου;
«Λόγο της κατάστασης η ομάδα μας βρίσκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Γ΄ εθνική́. Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί́ και να χαρούμε περισσότερο το παιχνίδι».

Ο Α.Ο.Ερμιονίδας απέκτησε τρείς ταλαντούχους νεαρούς παίκτες οι οποίοι κατεβάζουν κατά πολύ τον Μ.Ο. ηλικίας της ομάδας.
«Θέλουμε σε συμφωνία με την διοίκηση να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό́ από́ τα προηγούμενα χρόνια, βάζοντας κάποια δικά́ μας παιδιά́ από́ τις ακαδημίες και φέρνοντας παίκτες μικρότερης ηλικίας οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο αθλητικοί́ και να έχουμε περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Θεωρώ πως και τα τρία  παιδιά́ που αποκτηθήκαν θα μας βοηθήσουν σε αυτά́ τα κομμάτια».

Ο αγώνας της πρεμιέρας γίνεται Σάββατο με την Α.Ε.Δικαίου Κω. Τι περιμένεις από αυτόν τον αγώνα;
«Είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε όλοι μετά από́ τόσους μήνες αποχής. Τα παιδιά́ έχουν προσπαθήσει πολύ́ όλο αυτό́ το διάστημα, σίγουρα είναι πολύ́ νωρίς ώστε να είμαστε έτοιμοι όμως περιμένω να δω θέληση και μαχητικότητα και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Κλείνοντας θα ήθελες να κάνεις μια ευχή για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε λιγότερο από 48 ώρες.
«Καλή́ σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες. κάποια στιγμή́ να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα που θα επιτρέψει να έχουμε κόσμο στα γήπεδα κάτι το οποίο θα μας κάνει να ευχαριστηθούμε περισσότερο το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Σαν να μην έγιναν ποτέ!

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε επίσημα αυτό που γνώριζαν όλοι εδώ κι αρκετούς μήνες. Τα πρωταθλήματα της…