Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιασικεβίτσιους: “Έχουμε προβλήματα”

Γιασικεβίτσιους: “Έχουμε προβλήματα”

jasikevicius

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο, που δυστυχώς έπρεπε να μείνει σπίτι, επειδή ήταν ένα παιχνίδι που είμαι σίγουρος πως κάθε φίλαθλος στην Καταλονία θα ήθελε να δει. Συγχαρητήρια για τη νίκη. Είναι πάντα μεγάλη ευχαρίστηση να κερδίζεις μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ.

Θεωρώ ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παίξαμε καλό μπάσκετ. Ως συνήθως η ΤΣΣΚΑ επέστρεψε. Έκαναν την αντεπίθεσή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και θεωρώ ότι βρήκαμε τον τρόπο να ελέγξουμε τους εαυτούς μας όταν βρέθηκαν στο -2, ήμασταν σε θέση να ελέγξουμε τους εαυτούς μας και βρήκαμε τον τρόπο να φτιάξουμε σερί. Είναι πάντα δύσκολο να επανέρχεσαι και εμείς το καταφέραμε. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος η ΤΣΣΚΑ έτρεξε στην τρίτη περίοδο.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε προβλήματα, όταν πηγαίνουν προς το τέλος τους τα παιχνίδια. Όταν παίζουμε καλύτερα, πάντα χάνουμε την συγκέντρωσή μας. Συνέβη ξανά απόψε και θέλω να δουλέψω σε αυτό όσο περισσότερο μπορώ. Μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα πρέπει πάντα να σφραγίζει το αποτέλεσμα και να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να επιστρέψει στο παιχνίδι”, δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου, όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο»

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Οντέντ Κάτας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Η Μακάμπι…