Κεντρική NBA Cancel Culture

Cancel Culture

Δύο ομάδες παίζουν στους τελικούς και σίγουρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται εκεί, μα όλες οι άλλες προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα.

Το ΝΒΑ αλλάζει γρήγορα και τα μυνήματα που αρχικά εκπέμπουν οι ομάδες έχουν να κάνουν :

-με το γεγονός ότι τα ρόστερ χρειάζονται βάθος γιατί επηρεάζονται από κούραση και τραυματισμούς
– τακτικά οι ομάδες με καλό passing, close out defense και ικανούς ψηλούς φτάνουν στην επιτυχία
– η ειδική τακτική σίγουρα επηρεάζει το αποτέλεσμα

Επίσης ο Βασιλιάς Τζέιμς είναι στο θρόνο του, αλλά όλοι καταλαβαίνουν ότι οι ομάδες των προπονητών θα είναι η επόμενη ημέρα του ΝΒΑ. Όχι ότι δεν θα υπάρχουν αστέρια. Το ΝΒΑ τα χρειάζεται, τα αναδεικνύει, επευνδύει σε αυτά. Όμως χρειάζονται αναπτυξιακά προγράμματα, πεφωτισμένα μυαλά και συνέργειες προσωπικοτήτων για να φτάσεις στην επιτυχία και να βγάλεις χρήματα.

Θα ήθελα να αφιερώσω λίγα λόγια για τον Coach Ντοκ Ρίβερς. Με τίμησε με τη φιλοξενία του, κολακεύτηκα από τα προσωπικά meetings.Απλά θα πω, ότι δεν είναι εύκολο μία ομάδα εκτός play off να την κάνεις Πρωταθλήτρια, ειδικά στο L.A. Πέρσι και οι Λέικερς απέτυχαν.

Για τους τελικούς, ο δρόμος των Λέικερς μέχρι τώρα ήταν σχετικά ευνοϊκά στρωμένος. Για το Μαϊάμι, οι Λέικερς αποτελούν το μέγιστο κίνητρο. Στη σειρά υπάρχει φαβορί, υπάρχουν οι μονάδες, το βάθος του πάγκου από τη μία και υπάρχει η τακτική και η συμπαγής ομάδα από την άλλη.Ενδιαφέρον! So, stay tunned!!

Θα κλείσω, σχολιάζοντας τη σημερινή αποφράδα ημέρα του Basketball,με την αποχώρηση του Ιστορικού Πανιώνιου από τις Επαγγελματικές κατηγορίες. Θα δανειστώ, έναν όρο της Σώτης Τριανταφύλου: “ Cancel Culture “. Είναι ο όρος κατά τον οποίο, όποιος δεν είναι όπως τον θέλουν ( κάποιοι).., σβήνεται από το χάρτη. Πολλοί σωτήρες με περίεργες συμπεριφορές ακύρωσαν λαμπρά μυαλά,σοβαρές προσπάθειες και ηθικούς ανθρώπους, στον Ιστορικό. Η κατάληξη είναι η σημερινή κατάσταση. Λυπηρό , μα πραγματικό.

Καλό απόγευμα με ασφάλεια σε όλους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Γαλάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σλούκας: «Νέα πρόκληση, πάντα τιμή να παλεύεις για τη χώρα σου»

Ο Κώστας Σλούκας αντιμετωπίζει με την ίδια θέρμη τη νέα αποστολή της Εθνικής ομάδας στο Πρ…