Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Προβλήματα με Σταμάτη και Φλιώνη

Άρης: Προβλήματα με Σταμάτη και Φλιώνη

flionis shuler

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο του Άρη, καθώς οι τραυματισμοί των  Δημήτρη Σταμάτη και Δημήτρη Φλιώνη είναι αρκετά σοβαροί.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τον πρώτο να έχει θλάση στον προσαγωγό και δεν θα αγωνιστεί την δεύτερη αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή, ενώ ο Φλιώνης έχει θλάση στον τετρακέφαλο με την κατάσταση να επανεκτιμάται μέσα στην βδομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Ο Δημήτρης Σταμάτης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού, από τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με το Μεσολόγγι. Ο 24χρονος πλέι μέικερ δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον συμπολίτη. Ο Δημήτρης Φλιώνης ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, σύμφωνα με την μαγνητική που έκανε κι αυτός χθες (25/10) και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα. Και οι δύο παίκτες έχουν αρχίσει θεραπείες και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σημερινό (25/10) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video. Επί μιάμιση ώρα έγινε ανάλυση των λαθών στο ματς της πρεμιέρας και ο Σάββας Καμπερίδης έκανε τις απαραίτητες επισημάνσεις προς τους παίκτες. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (27/10), με μια προπόνηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…