Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αποθέωσε Σλούκα ο Έλις

Αποθέωσε Σλούκα ο Έλις

olympiakos martin ellis

Ο Οκτάβιους Έλις μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού (16/10, 21:00) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, ενώ αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

«Η άμυνά μας ήταν αυτή που άλλαξε το παιχνίδι. Δεν θέλαμε να χάσουμε, δεν θέλουμε να χάνουμε κανένα παιχνίδι. Όλα είχαν να κάνουν με την άμυνα. Εκεί επικεντρώνουμε την προσοχή μας.

Είναι ώθηση, αλλά ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στην οκτάδα και να παλέψουμε για το Final 4. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι.

Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Μακάμπι, θα είναι μια σκυλομαχία. Έχουν χάσει 2 παιχνίδια και θέλουν να κερδίσουν τώρα. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς.

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα και να κοιτάμε κατοχή με κατοχή. Η άμυνα παίζει πάντα τον πρώτο λόγο. Το θέμα είναι να παίξουμε ως ομάδα.

Δουλεύω σκληρά για να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο. Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερος. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τους ψηλούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Για έναν σέντερ όπως εμένα είναι πολύ ευχάριστο να έχω έναν συμπαίκτη σαν τον Σλούκα. Είναι πολύ ταλαντούχος με ευχέρεια στην ασίστ και μπορεί να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…