Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Μένει ως έχει αλλά έχει τα μάτια της… ανοιχτά

ΑΕΚ: Μένει ως έχει αλλά έχει τα μάτια της… ανοιχτά

Η ΑΕΚ με τεράστια δυσκολία έκαμψε την αντίσταση του Ιωνικού εκτός έδρας, στην πρεμιέρα της Basket League. Η Ένωση ήταν πίσω σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως όταν η μπάλα… έκαιγε, βγήκαν μπροστά οι προσωπικότητες και έτσι έγειρε η πλάστιγγα προς το μέρος της.

Μπορεί λοιπόν να ξεκίνησε κάπως προβληματικά η σεζόν για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει ανησυχία για το υπάρχον ρόστερ.

Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Στην ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή εμπιστεύονται τους παίκτες που επέλεξε το τεχνικό τιμ το καλοκαίρι. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί και το γεγονός πως δεν κοιτούν την αγορά και δεν έχουν στο μυαλό τους το πως θα ενισχυθεί η ομάδα σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει αναγκαίο.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ιωνικό πως θέλει να δει τους παίκτες που έχει τώρα στη διάθεσή του, να παρακολουθήσει την εξέλιξη τους και το αν μπορεί η Ένωση να αποκτήσει χημεία.

Με άλλα λόγια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης για την ΑΕΚ, σε μία σεζόν που ξεκίνησε άσχημα με χαμένο Super Cup και ήττα στον τελικό του BCL.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έδωσε τη συγκατάθεσή της η ΑΕΚ για Δέδα και Εθνική

Ο Στέφανος Δέδας είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής στα «παράθυρα». Η ΑΕΚ φαί…