Κεντρική Basket League ΑΕΚ Zήσης: “Επιτυχημένη θα είναι μια σεζόν που θα έχουμε κατακτήσει τίτλους”

Zήσης: “Επιτυχημένη θα είναι μια σεζόν που θα έχουμε κατακτήσει τίτλους”

Ο Νίκος Ζήσης τόνισε ότι για την ΑΕΚ θα είναι πετυχημένη η σεζόν, μόνο αν θα έχει καταφέρει να κατακτήσει τίτλους.

Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για το Σούπερ Καπ, ο γκαρντ της ΑΕΚ:

Για το πόσο σημαντικό είναι να μπει η ΑΕΚ στη σεζόν με τίτλο: «Να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά στις ομάδες του Σούπερ Καπ. Είναι ευτυχής συγκυρία αυτό το Σούπερ Καπ από τη στιγμή που έχουμε και το Final 8. Θα πάρουμε με τη σειρά τις διοργανώσεις. Οι ομάδες δεν είναι στο 100%, αλλά υπάρχουν ποιοτικές ομάδες στο τουρνουά και θα είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για το Final 8. Όταν μπαίνεις στο παρκέ δίνεις το 100% για να το κερδίσεις. Εμείς σκεφτόμαστε τον Προμηθέα, μια πολύ καλή ομάδα με συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ και παρά τις αλλαγές που έκανε θέλουμε να είμαστε συνεπείς για να τον κερδίσουμε».

Για το αποτέλεσμα που θα είναι πετυχημένη η σεζόν: «Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να κερδίζει τίτλους. Επιτυχημένη θα είναι μια σεζόν που θα έχουμε κατακτήσει τίτλους. Θα πρέπει να πάρουμε έναν έναν τους στόχους. Με τη δουλειά που θα κάνουμε και ελπίζοντας πως η σεζόν θα είναι μεγάλη χωρίς διακοπές, να δούμε τι θα κάνουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο για τον ίδιο να διεκδικήσει τίτλους: «Όλοι οι αθλητές τρεφόμαστε από αυτό το κίνητρο, να κερδίζουμε τίτλους. Πόσω μάλλον μετά από τέτοια μεγάλη διακοπή. Ζήσαμε μια περίοδο καραντίνας αναγκασμένοι να μείνουμε σπίτι. Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο κίνητρο ώστε να συμμετάσχεις σε μεγάλους αγώνες και να κερδίσεις τίτλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συνέντευξη Τύπου του Μάκη Αγγελόπουλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο πρόεδρος της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, θα παραχωρήσ…