Κεντρική Ηρακλής Ζιάγκος: “Η συζήτηση για φαβορί και αουτσάιντερ είναι εκτός τόπου και χρόνου”

Ζιάγκος: “Η συζήτηση για φαβορί και αουτσάιντερ είναι εκτός τόπου και χρόνου”

Ζιάγκος

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, έκανε ένα μικρό απολογισμό κι αναφέρθηκε στοπρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Κεραυνό Στροβόλου, για τα προκριματικά του BCL.

“Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο προετοιμασίας με δύο επίπονα ταξίδια και τέσσερα φιλικά απέναντι στις καλύτερες ομάδες της λίγκας. Με βάση τους στόχους που είχαμε θέσει για αυτή τη φάση της προετοιμασίας και αυτά τα παιχνίδια, το πρόσημο είναι θετικό. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών, από το βαθμό εμπέδωσης κάποιως αρχών φιλοσοφίας και το κομμάτι της αγωνιστικής συνοχής και της κατανόησης των ρόλων μέσα στην ομάδα”,τόνισε αρχικά.

Για τον αγώνα με τον Κεραυνό στη Λευκωσία που περιμένει τον Ηρακλή στα προκριματικά του BCL: “Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για τα προκριματικά του BCL, έχοντας μπροστά μας ένα πρώτο νοκ άουτ παινχνίδι καθόλου εύκολο. Παρά τις επικίνδυνες και λανθασμένες συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή είναι παιχνίδι νοκ άουτ, στην έδρα του αντιπάλου και κάθε νοκ άουτ παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο και η συζήτηση για φαβορί και αουτσάιντερ είναι εκτός τόπου και χρόνου”.

“Να επιστρέψουν οι τραυματίες και να δουλέψει η ομάδα χωρίς απουσίες, υγιής και απερίσπαστη, για τα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται στα προκριματικά του Basketball Champions League”, συμπλήρωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…