Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόβορας: “Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη μας”

Βόβορας: “Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη μας”

giorgos vovoras panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την τρίτη θέση στο Κάουνας, με τον Γιώργο Βόβορα μετά τη νίκη επί της Άλμπα, να στέκεται στα λάθη των αθλητών του και τις λεπτομέρειες που θέλει να διορθώσει στην πορεία της προετοιμασίας και με 17 μέρες να απομένουν για την έναρξη της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των Πρασίνων τόνισε: «Αλλάξαμε πολλά πράγματα σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες που στο meeting έδωσαν έμφαση σε κάποιες λεπτομέρειες. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτά τα κομμάτια. Και πάλι ένα σημείο που πρέπει να διορθώσουμε είναι τα λάθη μας. Εάν θέλουμε να κερδίσουμε αγώνες Euroleague πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε γιατί τα λάθη μπορούν να μας πληγώσουν. Αλλά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, πάλεψαν για 45 λεπτά, έπαιξαν επιθετικά και αυτό είναι κάτι που θέλουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας και παιχνίδι με το παιχνίδι θέλουμε να το βελτιώσουμε. Χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Για τα σημεία που άλλαξε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι: «Χθες κάτι που δεν μας άρεσε και δώσαμε έμφαση στο βίντεο ήταν πως δεν είχαμε γρήγορη έξτρα πάσα. Η Ζαλγκίρις έπαιξε επιθετική άμυνα στην μπάλα. Δεν γυρίσαμε γρήγορα τη μπάλα. Σήμερα αντιδράσαμε και κάναμε αυτό που θέλαμε στην επίθεση και είχαμε γρήγορες αποφάσεις. Αυτό μας έδωσε τις 24 ασίστ. Όπως είπα στους παίκτες, εάν θέλουμε να έχουμε μια καλή ομάδα Euroleague και να κερδίζουμε αγώνες η αναλογία ασίστ/λάθη θα πρέπει να είναι 1,5. Σήμερα είχαμε λιγότερες ασίστ σε αυτό το κομμάτι. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε γιατί μας πληγώνουν λάθη που μπορούμε να αποφύγουμε».

Κλείνοντας τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τους πάντες στη Ζαλγκίρις. Ήταν πολύ όμορφος ο τρόπος που μας βοήθησαν, όπως και οι άνθρωποι της Ευρωλίγκα και τους ευχαριστούμε. Ήταν σημαντικά τα 2 αυτά παιχνίδια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…