Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόβορας: “Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά”

Βόβορας: “Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά”

giorgos vovoras panathinaikos

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν απέναντι στο Περιστέρι. Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει παράπονο, παρά την ήττα της ομάδας του από τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, γιατί με την εικόνα του άξιζε τη νίκη. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπαθήσαμε, αλλά δώσαμε κάποια εύκολα σουτ στο Περιστέρι που βρήκε ρυθμό και όταν σουτάρεις με 61% έχεις αβαντάζ. Προσπαθήσαμε, αλλά στις λεπτομέρειες έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Δώσαμε την αυτοπεποίθηση στο Περιστέρι να είναι μπροστά και α δεν μπορέσαμε να πάρουμε προβάδισμα. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι μπροστά μας σε λιγότερο από 24 ώρες, όπου πρέπει να έχουμε διαφορετική εικόνα και προσέγγιση. Να νικήσουμε και να συγκεντρωθούμε στην έναρξη της Ευρωλίγκας.

Είμαστε μια νέα ομάδα. Χτίζουμε κάτι από την αρχή που θέλει υπομονή. Θέλαμε τον τίτλο, ήταν σημαντικό, αλλά αυτά τα ματς και κάθε ματς πρέπει να γίνονται μαθήματα. Πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της Ευρωλίγκας».

Για τα προβλήματα στο «1» και στο «5» και το ενδεχόμενο αλλαγών: «Το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα δουλέψουμε με αυτό το ρόστερ και θα το εξελίξουμε. Δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί. Έλειπε ο Σαντ-Ρος για κάποιο διάστημα και χρειαζόμαστε δουλειά, γιατί έχουμε κάνει 4-5 προπονήσεις όλοι μαζί. Έχουμε πει ότι κάθε μέρα πρέπει να κερδίζουμε πράγματα, Δεν έχουμε πολυτέλεια χρόνου. Να είμαστε κάθε μέρα έτοιμοι και κάθε λάθος πρέπει να το δουλεύουμε και να κερδίζουμε. Δεν έχουμε άλλη πολυτέλεια. Με αυτό το ρόστερ θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα βγάλουμε την εικόνα που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός”.

Για τους ρόλους κι αν είναι ξεκάθαροι: «Ουσιαστικά είναι το δεύτερο παιχνίδι που παίζουμε όλοι μαζί. Νομίζω ότι τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να έχουμε ξεκάθαρους ρόλος, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί πνευματικά, κάτι που χρειάζεται σε μια νεανική ομάδα. Όταν ένα ματς δεν προχωρά όπως θέλουμε, εκεί πρέπει να είμαστε πιο σκληροί σε άμυνα και επίθεση.

Όλες οι ομάδες προσπαθούν να βρουν ρυθμό μέσω της επίθεσης έπειτα από τόσο μεγάλη αποχή, αλλά ιδιαίτερα στα νοκ άουτ παιχνίδι, πρέπει να προσπαθήσουμε μέσω της άμυνας να βρούμε ρυθμό. Θέλει δουλειά, αλλά ιδιαίτερα αυτή η ομάδα πρέπει να το κάνει από την άμυνα και μετά να βρει τις καλές συνεργασίες στην επίθεση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…