Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Δεν μπορείς να εξοικειωθείς με τις άδειες εξέδρες”

Βασιλόπουλος: “Δεν μπορείς να εξοικειωθείς με τις άδειες εξέδρες”

panagiotis vasilopoulos peristeri

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τη Λάρισα εκτός έδρας, ενώ ακολουθεί την 2η αγωνιστική η αναμέτρηση με το Χαρίλαο Τρικούπη στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Στο αρχικό του σχόλιο για την κλήρωση της νέας χρονιάς, ο κάπτεν των «κυανοκιτρίνων» Παναγιώτης Βασιλόπουλος, δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Στο Περιστέρι έχουμε κάνει δυο πολύ καλές σεζόν. Είμαι χαρούμενος που σε μια δύσκολη περίοδο για όλους βλέπω τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Η ομάδα μου έχει ενισχυθεί αρκετά και στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε το κάτι παραπάνω τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Basketball Champions League, όπου πέρσι φτάσαμε μέχρι τους «16» της διοργάνωσης».

Στην συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, επισήμανε:

«Είναι μια δύσκολη και περίεργη χρονιά, όπως βλέπουμε όλοι. Υπάρχει αγωνιστική απραξία πέντε – έξι μηνών, έχουν ξεκινήσει τα φιλικά, υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχουν τα συνεχή τεστ κορωνοϊού και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να βρεις τον ρυθμό σου. Ενώ δεν ξέρουμε ακόμη πως θα εξελιχθεί η χρονιά και στο θέμα του κόσμου. Θα το ζήσουμε κι αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για το Super Cup που θα διεξαχθεί στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με το Περιστέρι να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό τον πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκό, είπε:

«Όταν παίζεις σε άδειο γήπεδο, όπου και να παίζεις είναι τελείως άχρωμο! Δεν κερδίζεις κάτι, νιώθεις σίγουρα πιο άνετα, αλλά έχουμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανεξάρτητα με το πώς είναι φέτος ο αντίπαλος, είναι μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θα εξοικειωθούν οι παίκτες με τις άδειες εξέδρες όπως γίνεται στο ΝΒΑ, με τους εικονικούς θεατές, τόνισε:

«Δεν μπορείς να εξοικειωθείς! Έχουμε παίξει φιλικά σε άδεια γήπεδα, έχουμε προπονηθεί σε άδεια γήπεδα. Όμως, περιμένεις τον κόσμο, γιατί σου δίνει ζωή, ενέργεια και παλμό. Γι’ αυτό παίζεις, για να νιώθεις καλά σ’ ένα γεμάτο γήπεδο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …