Κεντρική Διεθνή Τζέι Κόβαν Μπράουν: “Δεν θα παίξω για τους επόμενους δύο μήνες”

Τζέι Κόβαν Μπράουν: “Δεν θα παίξω για τους επόμενους δύο μήνες”

brown xapoel ieroysalim

Ο αρχηγός της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Τζέι Κόβαν Μπράουν, δήλωσε ότι δεν θα αγωνιστεί για τους επόμενους δύο μήνες, λόγω του τραυματισμού του.

“Θέλουμε να έχουμε το μυαλό μας έτοιμο. Έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα και θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι. Το απολαμβάνουμε και θέλουμε να δείξουμε κάτι καλό, για να νικήσουμε.

Δεν θα μπορέσω να παίξω πιθανώς για τους επόμενους δύο μήνες. Το σκεπτικό μου, όμως, παραμένει αισιόδοξο. Δεν είμαι άνθρωπος που απογοητεύεται, προσπαθώ να παραμένω θετικός. Είμαι εκεί για να βοηθήσω όπως μπορώ τους συμπαίκτες μου. Κάποια πράγματα απλά συμβαίνουν στο μπάσκετ και πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε υψηλό κίνητρο. Είναι χάλια (που είναι τραυματίας), αλλά έτσι έχουν τώρα τα πράγματα.

Δεν σκέφτηκα να μην έρθω, υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου. Είχαμε μια εκπληκτική πορεία πέρυσι. Είμαι εδώ και για τους παίκτες που ήταν πέρυσι στην ομάδα, αλλά δεν είναι φέτος και δεν μπορούν να απολαύσουν τη στιγμή. Είμαι εδώ σε κάθε βήμα κι ελπίζω να επιστρέψω πιο υγιής, είτε είναι σε δύο είτε σε τρεις μήνες”, δήλωσε ο Μπράουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…