Κεντρική Elite League Tσαλδάρης: “Έχουμε πάρα πολλά να συζητήσουμε με τους παίκτες” (vid)

Tσαλδάρης: “Έχουμε πάρα πολλά να συζητήσουμε με τους παίκτες” (vid)

olympiacos b tsaldaris

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ Piraeus Bank, Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησαν στην κάμερα του thrylos24.gr μετά την νίκη της ομάδας του με 80-79 επί του Αμύντα, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής Δημήτρης Τσαλδάρης:

«Κάναμε το 4/4, με αποτέλεσμα να πάμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα αγωνιστούμε με μια ομάδα της Α1. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, διότι παρόλη την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, τις προπονήσεις, δίνουν το 100% και κέρδισαν το σημερινό παιχνίδι. Θέλω να σταθώ στο σημερινό παιχνίδι και πιστεύω πως είναι ένα μεγάλο μάθημα για την ομάδα μας. Η εξέλιξη του ματς απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, όπως είναι αυτή του Αμύντα που είχε τις απώλειές του. Πιστεύω θα σταθούμε στο βίντεο της αναμέτρησης, έχουμε πάρα πολλά να συζητήσουμε, σε σχέση με αυτά που ζητάμε, σε σχέση με αυτά που κάναμε στο παρκέ και σε σχέση με τη φιλοσοφία που προσπαθούμε να χτίσουμε».

Σχετικά με το επερχόμενο ματς του Σαββάτου, με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου και το αν είναι αφορμή το ματς αυτό για «απόδειξη»:

«Κάθε παιχνίδι είναι ένα κίνητρο για την ομάδα μας. Έχουμε παιδιά που διαθέτουν νοοτροπία νικητή. Θέλουμε να τους δημιουργήσουμε τη στόφα του νικητή και του πρωταθλητισμού. Σίγουρα, με το να αγωνιστούμε με μια ομάδα της Α1, τον Κολοσσό Ρόδου είναι ένα έξτρα κίνητρο, διότι οι αθλητές μας θέλουν να παίξουν με ομάδα υψηλότερης κατηγορίας, με ξένους παίκτες. Θέλουν να δουν σε ποιο σημείο βρίσκονται, αλλά κι εμείς σαν ομάδα το θέλουμε αυτό! Σε τι επίπεδο είμαστε δηλαδή…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…