Κεντρική Γ' Εθνική Τριπλή ενίσχυση για τους Ίκαρους Σερρών (pic)

Τριπλή ενίσχυση για τους Ίκαρους Σερρών (pic)

Screenshot 2 1

Oι Ίκαροι Σερρών προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας χρονιάς. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν την απόκτηση των Σάββα Μανούσου, Γιώργου Θεοδωράκου και Ντίνου Νικολόπουλου.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τους πολύπειρους καλαθοσφαιριστές, Σάββα Μανούσο, Γιώργο Θεοδωράκο και Ντίνο Νικολόπουλο.

– Ο Σάββας Μανούσος (2,07μ. 35χρ.) με τελευταία του ομάδα την Ευρώπη Πευκοχωρίου και το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας έρχεται να δώσει δύναμη και εμπειρία κάτω από τα καλάθια αγωνίζομενος ως center. Έχει περάσει από πολλές ομάδες της Α1 και της Α2 Εθνικής κατηγορίας καταγράφοντας πολλές συμμετοχές με όποια ομάδα αγωνιζόταν, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό.

– Δεύτερη προσθήκη για την ομάδα μας ο Γιώργος Θεοδωράκος, ο οποίος έρχεται για δεύτερη φορά στην ομάδα μας (ήταν και το 2011-12 στην Α2) μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στο Ληξούρι και την Γ’Εθνική. Ο 32χρονος (1.98μ.) sf-pf που χαρακτηρίζεται για το περιφερειακό του σουτ και την ικανότητα του να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ενώ έχει και συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, την Ολυμπία Λάρισας και την Ολυμπιάδα Πατρών στην Α1 Εθνική κατηγορία.

– Ενίσχυση και στην θέση των περιφερειακών, αφού παίχτης της ομάδας μας είναι και ο Ντίνος Νικολόπουλος (32χρ. 1,84μ.). Ο έμπειρος sg που χαρακτηρίζεται για το σουτ του και την ευχέρεια του στην οργάνωση έρχεται στους Ικάρους μια χρονιά αφότου έπαιξε εναντίον τους με τον Λεύκιππο Ξάνθης (άνοδος στην Β’Εθνική). Έχοντας καταγράψει συμμετοχές στο υψηλότερο επίπεδο (ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Απόλλων Πάτρας) και σε ομάδες της Α2 αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.

Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Ικάρων και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…