Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Τρεις προσθήκες για τον Πολυνίκη

Τρεις προσθήκες για τον Πολυνίκη

fotopoulos

Ο Πολυνίκης συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας χρονιάς. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φωκίωνα Φωτόπουλου και των νεαρών Δημήτρη Μπακίρη και Ηλία Λιαράκου.

Αναλυτικά :

«-Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στον σύλλογο μας τον Φωκίωνα Φωτόπουλο.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Φωκίωνας διαθέτει μεγάλη εμπειρία αγωνιζόμενος σε ομάδες εθνικών κατηγοριών ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει στις μικρές εθνικές ομάδες.
Η παρουσία του Φωκίωνα αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και προδίδει ποιότητα και εμπειρία στη θέση των guards.

-Ο νεαρός Δημήτρης Μπακιρης μετά την παρουσία του στον Ηλυσιακό έρχεται στον Πολυνίκη για να κερδίσει μέσα από την σκληρή προπόνηση, αλλά και την διάθεση που δείχνει για επιτυχία, τον χρόνο συμμετοχής που του αναλογεί και χρειάζεται για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

-Γεννημένος το 2002 ο Ηλίας Λιαράκος είναι ένας ακόμη νεαρός και ταλαντούχος αθλητής που έρχεται να πλαισιώσει την νεανική ομάδα του Πολυνίκη.
Με παραστάσεις και σωστή υποδομή από τα τμήματα της Ηλιούπολης ο Ηλίας θα αποτελέσει μια ακόμη σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…