Κεντρική Β' Εθνική Το παράδεισμα της Μεγαρίδας

Το παράδεισμα της Μεγαρίδας

megarida test covid

Η Μεγαρίδα αποδεικνύει με πράξεις την υπευθυνότητα της και την οργάνωση που έχει σαν ομάδα, ενημερώνοντας ότι όλη η ομάδα υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό.

Το ίδιο θα συμβεί και την ερχόμενη Τετάρτη (30/9) με επαναληπτικά τεστ. Να σημειωθεί ότι όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά:

«Αρνητικά όλα τα covid-19 tests της Αντρικής μας ομάδας!
Για άλλη μια φορά δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας, για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε την κοινωνική μας ευαισθησία, για άλλη μια φορά προλαμβάνουμε & όχι αντιδράμε μετά την «ζημιά» & για άλλη μια φορά δεν υπολογίζουμε το οικονομικό κόστος προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια τα παιδιά μας & όλοι όσοι «στέκονται» δίπλα μας.
Απόλυτα εναρμονισμένοι, στο υγειονομικό πρωτόκολλο κ με την συνεχή καθοδήγηση του παθολόγου μας Μάριου Χατζόπουλου προβήκαμε στα covid-19 tests σε ολόκληρη την ανδρική ομάδα (παίκτες & staff) στο Νοσοκομείο Γεννηματά υπό την παρουσία του γιατρού μας, τα οποία φυσικά βγήκαν αρνητικά.
Όμως δεν μένουμε εδώ.
Επαναληπτικό τεστ έχει ήδη προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 30/9 στο Θριάσειο. Δειγματοληπτικά τεστ έχουν διενεργηθεί αρκετά & θα συνεχίσουν να διενεργούνται όποτε μας το ζητούν οι γιατροί μας.
Επίσης ο έτερος παθολόγος μας Δημήτριος Χατζόπουλος δώρησε 2 θερμόμετρα «πιστόλια» με τα οποία θερμομετρούνται όλοι οι αθλητές μας, όλων των Τμημάτων, πριν την έναρξη της προπόνησης, απολυμαίνονται σχεδόν με ευλάβεια χώροι & υλικό επανειλημμένως & καθημερινώς & το κυριότερο όλο το ιατρικό επιτελείο μας (όχι μόνο οι παθολόγοι αλλά & ο ορθοπεδικός μας Μιχάλης Δαγιακίδης) είναι σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο & νουθετούν, προλαμβάνουν & καθοδηγούν αθλητές & προπονητές.
Στην ΝΕΜ δεν παίζουμε με την υγεία, όπως δεν παίζουμε με την σοβαρότητα στην εκμάθηση. Ίσως αυτός είναι & ένας από τους λόγους που οδηγεί, κάποιους ελάχιστους, κακοήθεις να βγάζουν «βρωμίτσες»…
Τα προσπερνάμε όλα με καλή διάθεση & την ευχή να είναι όλος ο κόσμος υγιής & να βγούμε όλοι το συντομότερο δυνατόν καθαροί έξω από το τούνελ της πανδημίας.
Μέχρι τότε εμείς αυτό το μπάσκετ θα πρεσβεύουμε…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…