Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σπανούλης: «Διοίκηση και κόουτς έκαναν ότι καλύτερο για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Σπανούλης: «Διοίκηση και κόουτς έκαναν ότι καλύτερο για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

vasilis spanoulis

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στη νέα χρονιά του Ολυμπιακού και τους στόχους της ομάδας του στην Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην Media Day των Ερυθρόλευκων και τόνισε αρχικά: «Ήταν σαν να όλες τις προετοιμασίες, κανονική . Η μοναδική διαφορά είναι οι δύσκολες καταστάσεις με τον κορωνοϊό, το γεγονός της απουσίας του κόσμου, όλα όσα περνάμε. Στο αθλητικό πλαίσιο παραμένουν όλα ίδια», ήταν το πρώτο σχόλιό του αναφορικά με την καινούρια σεζόν και συνέχισε: «Δουλεύουμε καθημερινά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και ευελπιστούμε με τη βελτίωση να έρθουν κι οι νίκες.

Πάντα υπάρχει όρεξη και πείνα. Εμείς ήμασταν 7-8 χρόνια στην κορυφή. Λογικό να γίνουν κάποια πράγματα να σε πάνε πίσω. Η διοίκηση κι ο κόουτς έκαναν ότι καλύτερο για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος».

Τέλος ο Βασίλης Σπανούλης μετά τον τραυματισμό του, επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση: «Σίγουρα συγκεντρώθηκα και απομονώθηκα ώστε να φτιάξω το πόδι μου. Δούλεψα πολύ για να είμαι έτοιμος για τη χρονιά που έρχεται. Η πρόκληση είναι ομαδική, όχι ατομική. Να φτάσουμε δηλαδή εκεί που θέλουμε. Να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε ότι μπορούμε για να παίρνουμε νίκες», σχολίασε ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …