Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Υπάρχουν χρέη σε 47 προπονητές, μάνατζερ και παίκτες”

“Υπάρχουν χρέη σε 47 προπονητές, μάνατζερ και παίκτες”

Ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να βρεθούν έσοδα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο κ. Χατζόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στο πρώτο του διάστημα ως διοικητικός παράγοντας, στην ΕΡΤ 3… “Ξέραμε την κατάσταση στην ομάδα, ξέραμε πως είναι δύσκολη. Ειδικά τώρα, λόγω κορωνοϊού, η κατάσταση είναι ακόμα δυσκολότερη. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την ομάδα να εξαφανιστεί. Γι΄ αυτό πήρα την απόφαση να εμπλακώ στα διοικητικά. Ήμουν κοντά και τα προηγούμενα χρόνια, πλέον έχω και θεσμικό ρόλο”.

Για τα χρέη της ΚΑΕ: «Έχουμε προχωρήσει σε διακανονισμούς με τους περισσότερους πρώην προπονητές και καλαθοσφαιριστές. Ο αγώνας είναι διαρκής, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Υπάρχουν χρέη σε 47 προπονητές, μάνατζερ και παίκτες. Προσπαθούμε να έρθουμε σε συμφωνία με όλους. Οι συγκυρίες είναι δύσκολες, τα έσοδα είναι μειωμένα και λόγω κορωνοϊού. Προσπαθούμε να βρούμε τα έσοδα, προσπαθούμε να φέρουμε χορηγίες για να λύσουμε όλα τα θέματα που υπάρχουν».

Για τη στήριξη του κόσμου και στην πρόσφατη πρωτοβουλία του, γνωστού στον κόσμο του ΠΑΟΚ, Γιαννάκη. «Ήταν πραγματικά συγκινητικό αυτό που έκανε ο Γιαννάκης. Μας δείχνει σε όλους τον δρόμο για την στήριξη της ομάδας. Είναι τόσο απλό, ο καθένας με όποιο ποσό μπορεί, να βοηθήσει την ομάδα. Εάν μαζευτεί μεγάλος αριθμός φίλων των ΠΑΟΚ, αυτή η ομάδα μπορεί να σωθεί. Υπάρχουν βέβαια αρκετοί φίλαθλοι, 600 έως τώρα, που έχουν ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας τους παρότι γνωρίζουν πως τον πρώτο καιρό δεν θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο λόγω του κορωνοϊού. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη απ΄ όλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Τζόρνταν Σάιμπερτ: «Ενθουσιασμένος που επέστρεψα»

Έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ δηλώνει ο Τζόρνταν Σάιμπερτ. Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ…