Κεντρική Γ' Εθνική “Ψήλωσε” με Γιανναλέτσο!

“Ψήλωσε” με Γιανναλέτσο!

giannaletsos

Η Νίκη Αμαρουσίου προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, μιας κι ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γιανναλέτσου. Ο 35χρονος ψηλός θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας των βορείων προαστίων, η οποία επέστρεψε στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Δημήτρη Γιανναλέτσο ενόψει της επιστροφής της στη Γ’ Εθνική.Η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει φέτος στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από τρία χρόνια και προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύθηκε με την προσθήκη του Δημήτρη Γιανναλέτσου (35 ετών, 2μ.00), ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Ερμή Σχηματαρίου και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Χρυσόγελου.

«Αρχικώς, σίγουρα είναι τιμή μου που ο κόουτς και ο πρόεδρος με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν ώστε να ενισχύσω τη νέα προσπάθεια στην επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Η Νίκη Αμαρουσίου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Γ’ Εθνική, επομένως γνωρίζει τα δεδομένα και τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Το ζητούμενο, λοιπόν είναι να δέσει η ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, επομένως θεωρώ ότι μπορούμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις του ομίλου μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στην πορεία» τόνισε στην αρχική τοποθέτηση του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ αμφίρροπο και απαιτητικό. Πέρσι για παράδειγμα, όταν ακόμη αγωνιζόμουν στο Σχηματάρι, είχαμε 9 ομάδες που πάλευαν για την άνοδο. Αν, όμως έκανες 2 ήττες, έπεφτες κατηγορία! Γι αυτό, λοιπόν επιμένω ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε Κυριακή θα γίνεται μάχη! Με μια νίκη ανεβαίνεις, με μια ήττα θα πέφτεις…».

Ο Δημήτρης Γιανναλέτσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χολαργό, Λιβαδειά, Τρίκαλα, Ερυθραία, Νήαρ Ηστ, Αμύντα και Εθνικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…