Κεντρική Διεθνή “Είναι το τρίτο μας φάιναλ φορ, όμως δεν είμαστε φαβορί”

“Είναι το τρίτο μας φάιναλ φορ, όμως δεν είμαστε φαβορί”

120536305 3336889036429680 3535599782962906615 n

Η Τενερίφη είναι δίχως αμφιβολία η πιο έμπειρη από της 8 ομάδες που συμμετέχουν στο φάιναλ 8 του BCL, ωστόσο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της, Τσους Βιντορέτα, δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει αύριο την Σαραγόσα, ο τεχνικός της οποίας, Ντιέγκο Οκάμπο, εστίασε στην σημασία του ότι η σεζόν ξεκινάει με την διεκδίκηση ενός τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο τεχνικοί καθώς και οι εκπρόσωποι των παικτών των δύο ομάδων:

Ο Ντιέγκο Οκάμπο δήλωσε:

«Είμαστε εδώ και κάνουμε τα όνειρά μας. Ουσιαστικά τελειώνουμε τη περασμένη σεζόν, αρχίζοντας την επόμενη και αυτό είναι λίγο ιδιαίτερο. Έχουμε αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το έργο μας απέναντι στην Τενερίφη αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μαςΕίναι λογικό να έχουμε έντονες διακυμάνσεις στην απόδοσή μας σε τέτοια χρονική στιγμή. Μπορεί να γνωριζόμαστε καλά οι δύο αντίπαλοι αλλά πάντα κάνεις προσαρμογές στο παιχνίδι σου και θα το δούμε αυτό στον αγώνα. Είναι πρόκληση και για μένα και για την ομάδα μου να αρχίζουμε τη σεζόν με μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Ο Ντίλαν Ένις πρόσθεσε:

«Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα, θεωρώ ευλογία το ότι είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο. Στη Σαραγόσα έχω βρει το σπίτι μου και κάνω αυτό που αγαπάω σε ένα σύλλογο που ξεχωρίζει για το ομαδικό της πνεύμαΕίναι πολύ όμορφο που είναι εδώ μαζί, στο ίδιο ξενοδοχείο και ο αδελφός μου Τάιλερ που παίζει στην Τούρκ Τέλεκομ. Δεν ξέρω αν θα βρεθούμε αντίπαλοι, στη συνέχεια, θα ήταν πολύ ωραίο».

Από πλευράς Τενερίφης ο Τσούς Βιντορέτα είπε:

«Είναι το τρίτο μας φάιναλ φορ. Μεγάλη στιγμή να ξεκινάς τη σεζόν διεκδικώντας ένα τρόπαιο. Τελειώσαμε τη χρονιά χωρίς κόσμο, ενώ και τώρα παίζουμε επίσης σε άδειο γήπεδο. Όμως εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρόκειται για μια νέα διοργάνωση και όσο και αν γνωριζόμαστε καλά από την Ισπανία με τη Σαραγόσα θα έχουμε προσαρμογές να κάνουμε στο παιχνίδι μας και οι δύο ομάδεςΔεν είμαστε το μεγάλο φαβορί ούτε στον αγώνα αλλά ούτε στη διοργάνωση».

Ο Μαρσελίνο Χουέρτας από την πλευρά του δήλωσε:

«Όλες οι δυσκολίες είναι μέρος του παιχνιδιού, για αυτό και έχουμε ξεχάσει την ταλαιπωρία του ταξιδιού και συγκεντρωνόμαστε στον αγώναΗ αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που έχει πολλούς ικανούς παίκτες και για να έχουμε επιτυχία θα πρέπει να εκτελέσουμε με απόλυτη ακρίβεια το πλάνο μας ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργίαΔεν υπάρχει μυστικό το να είσαι σε καλή κατάσταση σε αυτή την ηλικία. Απλά πρέπει να προσέχεις το σώμα σου, να μην τα ξέρεις όλα αλλά να μαθαίνεις κάθε μέρα και να είσαι πιο πεινασμένος ακόμα και από τους νέους παίκτες της ομάδας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…