Κεντρική Διεθνή “Ασέβεια προς Μίροτιτς και Καλάθη”

“Ασέβεια προς Μίροτιτς και Καλάθη”

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία, καθώς ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία φτιάχθηκε για να διεκδικήσει τίτλους, φαίνεται ότι έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Σύμφωνα με την “Sport”, οι Καταλανοί είναι εκνευρισμένοι από τον τρόπο που τους αντιμετωπίζουν οι διαιτητές στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια, ενώ αφήνουν να διαρρεύσει πως  αισθάνονται ότι οι ρέφερι δεν σέβονται τους σταρ τους, δηλαδή τον Νίκολα Μίροτιτς και τον Νικ Καλάθη.

“Στην Μπαρτσελόνα θυμόντουσαν πως ο Μίροτιτς κέρδιζε πολλές βολές ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι κάτι λογικό, αν σκεφτεί κανείς την ποιότητά του στην επίθεση. Όμως, αυτό έχει αλλάξει. Ο Μίροτιτς έχει χάσει τον σεβασμό των διαιτητών στην ACB και αυτό αποτυπώθηκε πλήρως στον τελικό.

Στην Μπαρτσελόνα δεν θεωρούν πως ο “Νίκο” πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά θέλουν να παίρνει τον σεβασμό που αξίζει πάνω στο παρκέ, όπως συμβαίνει με παίκτες σαν τον Καμπάτσο. Αυτό είναι κάτι που απασχολεί την “Μπάρτσα”, η οποία έχει εκφράσει τις ανησυχίες της για τη διαιτησία της ισπανικής λίγκας. Στην ομάδα δεν ζητούν χάρες. Ζητούν απλά τον σεβασμό των διαιτητών”, τονίζει ο δημοσιογράφος της “Sport”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…