Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης: “Δεν το βλέπω σαν ζόρι, αλλά σαν αγάπη γι’ αυτό που κάνω”

Πρίντεζης: “Δεν το βλέπω σαν ζόρι, αλλά σαν αγάπη γι’ αυτό που κάνω”

printezis papanikolaou

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports στη Media Day του Ολυμπιακού κι αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό για μια ομάδα να διαθέτει παίκτες με σωστή νοοτροπία,  στις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ των Πειραιωτών την εφετινή σεζόν, στην αποχώρηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ και στο πόσο αλλάζει ο κορονοϊός την καθημερινότητα της ομάδας του.

Για την πανδημία του κορονοϊού: “Η κάθε κουβέντα έπρεπε να ξεκινάει από την υγεία. Σίγουρα πιο εύκολη η ζωή μας από ένα μέσο άνθρωπο, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Και σε εμάς υπάρχει η ανασφάλεια για το θέμα της υγείας. Κυρίως όταν γυρίζεις από μεγάλα ταξίδια, που φοβάσαι να πλησιάσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Το γήπεδο είναι μια μικρογραφία της ζωής”.

Για το αν θα είναι πιο ξεκούραστη η εφετινή σεζόν για τον ίδιο, λόγω των διαθέσιμων λύσεων στη θέση του, τόνισε: “Δεν το βλέπω σαν ζόρι. Το βλέπω σαν αγάπη για αυτό που κάνω και την ομάδα. Ο Βεζένκοφ είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Χτίστηκε η ομάδα για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο”.

Για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στην ομάδα: “Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Κώστας. Νιώθω πως είναι πιο βελτιωμένος. Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθε ένα παιδί που είναι φίλος μου, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και εντός και εκτός γραμμών. Θεωρώ πως έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ, είναι σημαντικό να έχεις παιδιά που δουλεύουν και έχουν σωστή νοοτροπία”.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ: “Διαφορετικοί οι παίκτες που ήρθαν με τον Νίκολα. Παίκτες σαν τον Νίκολα δεν τον βρίσκεις εύκολα. Του εύχομαι τα καλύτερα, σε προσωπικό επίπεδο και ξέρω πως θέλει να γυρίσει στο μέλλον στην ομάδα. Κυρίως οι κακές κατατάσσεις σε φέρνουν κοντά με κάποιους συμπαίκτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…