Κεντρική Διεθνή Πρίντεζης: «Αγαπάω τον Ολυμπιακό, αναπόσπαστο κομμάτι για μας ο Σλούκας»

Πρίντεζης: «Αγαπάω τον Ολυμπιακό, αναπόσπαστο κομμάτι για μας ο Σλούκας»

Πρίντεζης Basket

Την εκπομπή «Overage» με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη τίμησε με την –τηλεφωνική- παρουσία του ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κώστα Σλούκα, τις προσδοκίες που υπάρχουν για την νέα ομάδα και το μεγαλύτερό του κίνητρο.

Οι ομάδες επιστρέφουν σταδιακά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και ο 35χρονος φόργουορντ δήλωσε:

«Είχαμε πέντε με έξι μήνες απραξία. Γυμναζόμασταν, αλλά ένας αγώνας είναι πάντα διαφορετικός από την προπόνηση. Όλες οι ομάδες χρειάζονται χρόνο για να ξαναμπούν σε ρυθμούς αγώνων».

Σχετικά με την επιστροφή του Σλούκα, ο έμπειρος άσος δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίησή του, αναφέροντας:

«Ο Κώστας ήταν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι στις επιτυχίες του Ολυμπιακού. Χάρηκα πάρα πολύ, είναι πολύ καλός συμπαίκτης, πολύ καλός φίλος. Δένει πολύ στην ομάδα και θα προσφέρει πολλά, τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι».

Όταν ρωτήθηκε για το τι μπορεί να περιμένει φέτος ο κόσμος των «ερυθρολεύκων», ο Γιώργος Πρίντεζης απάντησε:

«Απαιτήσεις και προσδοκίες πάντα υπάρχουν στον Ολυμπιακό. Αποφεύγω να λέω μεγάλα λόγια, είναι δύσκολη και μεταβατική χρονιά για όλους. Θα παίξει ρόλο ποια ομάδα θα έχει υγεία καθ’ όλη τη διάρκειας της χρονιάς».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχει και ο ίδιος, αλλά και κάθε μπασκετμπολίστας: «Ο λόγος που παίζουμε είναι ο κόσμος. Να προσφέρουμε στον κόσμο δύο ευχάριστες ώρες, να ξεφύγει από τα προβλήματά του. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είναι κλειστά τα γήπεδα».

Σε ερώτηση σχετικά με τους νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού, σημείωσε:

«Είναι νωρίς. Αυτό που θα πω με βεβαιότητα είναι ότι όλοι είναι επαγγελματίες, ξέρουν το ρόλο τους και θα υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια. Από κει και πέρα, θα φανεί στη διάρκειας της χρονιάς. Κακές μέρες θα υπάρχουν, η Ευρωλίγκα είναι απαιτητική, πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις».

Τέλος, μίλησε για τους λόγους που τον έχουν φέρει ως εδώ στην καριέρα του:

«Πολλοί λόγοι με έχουν φέρει εδώ. Αγαπάω αυτή την ομάδα, θέλω να παίζω όσο είμαι υγιής, όταν δεν μπορώ να προσφέρω δε θέλω να το εκβιάζω. Κίνητρο υπάρχει πάντα, οι ομαδικές διακρίσεις είναι αυτές που σε ωθούν περισσότερο. Παίζει ρόλο, όμως, κι ο κόσμος. Αυτή η ομάδα είναι σαν το σπίτι μου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…