Κεντρική Διεθνή Πιτσίλκας στον OverFm.gr: «Προτιμώ ένα γεμάτο γήπεδο και οι οπαδοί να αντιδρούν όπως θέλουν, παρά ένα άδειο σαν «ψυγείο»»

Πιτσίλκας στον OverFm.gr: «Προτιμώ ένα γεμάτο γήπεδο και οι οπαδοί να αντιδρούν όπως θέλουν, παρά ένα άδειο σαν «ψυγείο»»

pitsilkas nikos1

Ο πρώην διεθνής διαιτητής και τωρινός καθηγητής διαιτησίας στην Euroleague, Νίκος Πιτσίλκας, μίλησε στην εκπομπή Overall και στους Μένιο Σακελλαρόπουλο και Λένα Καραλή για την τωρινή κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊού στο μπάσκετ.

«Το σημαντικό είναι να γίνονται τα παιχνίδια με ασφάλεια. Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Πιστεύω πως θα χρειαστούμε τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη”, ήταν τα λόγια του όσον αφορά την κατάσταση του κορωνοϊού.

Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα είναι ένα θετικό γεγονός όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “Είναι πολύ καλό που σιγά σιγά επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα. Το γεγονός πως είναι συγκεκριμένες οι ομάδες που θα έχουν παρουσία φιλάθλου στο γήπεδο είναι απόλυτα λογικό. Δεν έχει να κάνει μόνο με την εκάστοτε χώρα αλλά μέχρι και με την περιφέρεια που βρίσκεται», για να συμπληρώσει πως “Δεν υπάρχει αθλητισμός χωρίς κόσμο. Όλα για τους φιλάθλους γίνονται. Προτιμώ ένα γεμάτο γήπεδο και οι οπαδοί να αντιδρούν όπως θέλουν, παρά ένα άδειο σαν «ψυγείο».

Το γεγονός πως πλέον δεν υπάρχουν αρκετά καλοί Έλληνες διαιτητές σχολίασε λέγοντας: “Δυστυχώς το επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών δεν είναι το ιδανικό. Φυσικά και η αλλαγή των κανονισμών σχεδόν κάθε χρόνο δυσκολεύει την κατάσταση. Χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθούν οι νέοι κανονισμοί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…