Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου: “Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί τίτλους”

Παπαπέτρου: “Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί τίτλους”

papapetrou

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, τόνισε ότι οι “πράσινοι” πρέπει να διεκδικούν τίτλους κι αναφέρθηκε στις απαιτήσεις του κόσμου και τα βιαστικά συμπεράσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαπέτρου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Σούπερ Καπ:

Για το «βάρος» των τίτλων: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ξεκινάμε ξανά να παίζουμε μπάσκετ. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο, είναι μία περίεργη περίοδος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο, να έχουμε υγεία. Σε δεύτερη μοίρα, ο Παναθηναϊκός ανεξαρτήτως συνθηκών πρέπει να παραμένει σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικεί τίτλους. Είναι ένας σύλλογος με ιστορία. Πρέπει να παραμείνει ψηλά. Υπάρχει ένα βάρος σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα θέλουμε να δείξουμε μια ωραία εικόνα, να δουλέψουμε καλά και να βγάλουμε ένα πνεύμα οικογένειας. Μακάρι να συνοδευτεί και η σεζόν με τίτλους».

Για την επιστροφή στα παρκέ: «Έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση όλους τους παίκτες. Είναι μεγάλη η περίοδος απραξίας. Ο βαθμός ετοιμότητας είναι χαμηλός για όλες τις ομάδες. Θα είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα, δεν παίζαμε για έξι μήνες. Αλλά, είμαστε χαρούμενοι που θα μπούμε ξανά στο παρκέ για επίσημη διοργάνωση».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου και τα βιαστικά συμπεράσματα: «Ο καθένας από τη θέση του βγάζει ό,τι συμπέρασμα θέλει. Εμείς θέλουμε να έρθουμε όλοι μαζί και στο τέλος της σεζόν, όταν κρίνονται οι τίτλοι να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε και να διεκδικήσουμε τα τρόπαια που αναλογούν στην ομάδα. Σίγουρα, στην πορεία της σεζόν θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, κριτική και σωστά ή λανθασμένα συμπεράσματα. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μακάρι να είμαστε υγιείς και να μην υπάρξει κάτι απρόοπτο και στο τέλος να είμαστε στο σημείο που θέλουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…