Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Παπανικολόπουλος: “Να διατηρηθούμε στην τετράδα”

Παπανικολόπουλος: “Να διατηρηθούμε στην τετράδα”

nikolas papanikolopoulos

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το Σούπερ Καπ, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πλεονέκτημα επειδή οι Περιστεριώτες θα παίξουν στην έδρα τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου:

Για το ότι το Σούπερ Καπ θα γίνει στην έδρα της ομάδας: «Είναι ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τις μετακινήσεις, είναι πιο οικείο το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί να προπονηθούμε σε άλλο γήπεδο. Είναι τόσο καλές οι ομάδες και το επίπεδο, που δεν νομίζω ότι δημιουργεί κάποιο πλεονέκτημα».

Για τη νέα σεζόν: «Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες που θα μπορούσαμε και είναι η βάση τα τελευταία δύο χρόνια, προσθέτοντας αυτά τα παιδιά που θεωρούσαμε ότι είναι σημαντικά. Αναβαθμίσαμε τον ρόλο παιδιών που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία. Είναι πάντα στο μυαλό ότι πρέπει να παράγουμε και παίκτες από το να συμπληρώνουμε και οι ίδιοι. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο τέλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…