Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Κακλαμανάκης

ΠΑΟΚ: Έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Κακλαμανάκης

dimitris kaklamanakis paok

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Ο Δικέφαλος του Βορρά προπονήθηκε ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης σήμερα έβγαλε μέρος του προγράμματος και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Και αυτή η Κυριακή βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Προπόνηση στο PAOK Sports Arena νωρίς το μεσημέρι και αναμονή για μία ακόμη εβδομάδα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη σεζόν 2020-21.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά το επόμενο Σάββατο (3/10) από το PAOK Sports Arena με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη Λάρισα στο «Παλατάκι» κι αμέσως μετά έρχεται το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα, με αντίπαλο το Λαύριο (10/10) για την πρεμιέρα της Basket League. Την αποχή από τα επίσημα παιχνίδια για επτά μήνες θα διαδεχθεί ένα σερί τριών αγώνων σε μία εβδομάδα και όλα εντός έδρας, αλλά με νέες συνθήκες και κεκλεισμένων θυρών.

Στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας επανήλθε μετά από απουσία τριών ημερών ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης, ενώ για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης που από τη Δευτέρα θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο ρυθμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Alan Herndon, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Με πρόγραμμα πρωί και απόγευμα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (28/9).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…