Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Μίσσας στον Over Fm: «Ο Πανιώνιος είναι συνδεδεμένος με το συναίσθημα»

Μίσσας στον Over Fm: «Ο Πανιώνιος είναι συνδεδεμένος με το συναίσθημα»

missas 1

O Κώστας Μίσσας μίλησε στην εκπομπή «Overage» του OVER FM 104.9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για τον υποβιβασμό του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και την επόμενη ημέρα του ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός αρχικά μίλησε για τον Πανιώνιο και τη στεναχώρια που υπάρχει για το γεγονός ότι η ομάδα βρέθηκε εκτός Basket League.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς μπορείς να περιμένεις. Δεν έχει σχέση με τις παλιές εποχές που έχουμε ζήσει εμείς οι παλιότεροι. Δυστυχώς υπάρχει πίκρα για όσους αγαπάνε αυτή την ομάδα. Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πια. Μέχρι τελευταία στιγμή μπορούσε να γίνει κάτι, τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και είδαμε τι ακολούθησε».

Στο παρελθόν το συναίσθημα έπαιζε ξεχωριστό ρόλο σε ό,τι αφορά τις ομάδες, τον κόσμο και την προσπάθειά τους… Πόσω δε μάλλον για μια ομάδα όπως είναι αυτή της Νέας Σμύρνης…

«Αναμφισβήτητα δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό μου. Εγώ έζησα το 71′ όταν είχε ομάδα εξαιρετικούς παίκτες και ήμουν από τους βασικούς συντελεστές. Για πάρα πολλά χρόνια υπήρχαν πολλοί σημαντικοί παράγοντες. Ο Πανιώνιος είναι συνδεδεμένος με το συναίσθημα και αυτό ήταν κάτι που περνούσε στους αθλητές, το αντιλαμβάνονταν. Με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία ίσως επανέλθει ξανά ο σύλλογος στα… σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…