Κεντρική Γ' Εθνική Μίλωνας: Αρνητικά τα τεστ για covid-19

Μίλωνας: Αρνητικά τα τεστ για covid-19

milonas 1

Οι παίκτες και τα μέλη της ανδρικής ομάδας του Μίλωνα επιβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό. Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά και πλέον οι παίκτες είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά:

“Έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος στην πρώτη ομάδα και έχοντας ενεργοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ο Σύλλογος προέβη την Παρασκευή 25.06 σε τεστ σε όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας καθώς και τα εμπλεκόμενα διοικητικά μέλη αλλά και τους ανάλογους εργαζόμενους, όπως είχαμε δεσμευτεί πως θα το πράξουμε.

Μόλις σήμερα μας γνωστοποιήθηκε από το εξειδικευμένο συνεργείο πως άπαντες είναι αρνητικοί σε Covid-19 και η ομάδα μπαίνει πλέον σε ρυθμούς επανέναρξης προπονήσεων, ουσιαστικά από την αρχή καθώς αυτό το μεγάλο χρονικό κενό αποχής από προπονήσεις λειτουργεί κατά της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Όμως ο ιστορικός οργανισμός του Μίλωνα, όπως έχει δείξει πολλάκις, ενδιαφέρεται πρωτίστως για την προάσπιση της υγείας όλων, για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας και της πλήρους διαφάνειας. Για ακόμη μια φορά και λειτουργώντας ως μια από τις εξαιρέσεις ο Μίλωνας απέδειξε πως λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, έχει άμεσα αντανακλαστικά, έμπειρο και υπεύθυνο διοικητικό προσωπικό αλλά και μια ομάδα ανθρώπων που με ήθος και αίσθημα υπευθυνότητας δεν κρύφτηκε αλλά βγήκε μπροστά άμεσα ενημερώνοντας το κοινό για την κατάσταση.

Η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση για τις ενέργειές μας τόσο από τους γονείς, από τα παιδιά των ακαδημιών από τους ανθρώπους του αθλητισμού και δη της μπασκετικής κοινότητας μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα και συνολικά το κοινωνικό σύνολο με ακόμη περισσότερο πάθος και όραμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…