Κεντρική Elite League Μεταγραφών συνέχεια στην Καρδίτσα

Μεταγραφών συνέχεια στην Καρδίτσα

tsoumas karditsa afisa

Η Καρδίτσα δεν σταματάει να ενισχύεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους Θεσσαλούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Σίλα Τσούμα.

Ο 22χρονος Λαρισαίος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Β’ Εθνική με τα Φάρσαλα ( 8,3 πόντους και 21 εύστοχα τρίποντα σε 20 παιχνίδια), ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στην Α2 με τον Ερμή Αγιάς και τον ΓΣ Λάρισας.

Η ανακοίνωση:

«Στον Α.Σ.Κ. ο Σίλας Τσούμας
Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Σίλα Τσούμα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Ο 22χρονος Λαρισαίος γκαρντ έχει ύψος 1,90 μ. και έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τον Γ.Σ.Λαρισαίων και τον Ερμή Αγιάς τη διετία 2016-2019, αλλά και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με Γ.Σ.Λάρισας και Γ.Σ.Φαρσάλων. Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με το Γ.Σ.Φαρσάλων είχε μ.ο. 8,3 πόντους και 21 εύστοχα τρίποντα στους 20 αγώνες που συμμετείχε.
Ο Τσούμας έχει παραστάσεις και εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός νομού Λάρισας και έρχεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Α.Σ.Κ. στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, προσθέτοντας ταλέντο και ενέργεια στην ομάδα του Κώστα Κομποδιέτα.
Καλωσορίζουμε το Σίλα στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…