Κεντρική Διεθνή Μεσίνα: “Το μπάτζετ δεν βάζει καλάθια”

Μεσίνα: “Το μπάτζετ δεν βάζει καλάθια”

etore messina mesina armani

Η Αρμάνι Μιλάνο το καλοκαίρι ξόδεψε πολλά λεφτά, προκειμένου τη νέα σεζόν να πρωταγωνιστήσει. Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε ενόψει της νέας σεζόν και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το μπάτζετ δεν βάζει καλάθια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Tuttosport:

Για την ομάδα του, το Μιλάνο, σε σχέση με πέρυσι: “Όταν αλλάζουν τόσο πολλοί παίκτες, φταίνε πάντα αυτοί που δεν βρίσκονται πια εδώ και το χειροκρότημα πάει σε αυτούς που είναι εδώ αν στο τέλος νικήσουν. Στην πραγματικότητα, πέρυσι είχα μαζί μου εξαιρετικές προσωπικότητες, ίσως όχι άριστους τεχνικά ή αθλητικά, όμως πάντα διαθέσιμους και εργατικούς. Κάναμε επίσης κάποια λάθη στο χτίσιμο της ομάδας. Αυτή τη χρονιά και λόγω της καραντίνας είχαμε το χρόνο και τον τρόπο να μελετήσουμε πολύ και τελικά βγήκε μια ομάδα πιο αθλητική και επιθετική”.

Για την αντιπαλότητα με τη Βίρτους Μπολόνια, όπου ο ίδιος έφτιαξε το όνομά του στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τις αρχές αυτής του 2000: “Υπάρχει αντιπαλότητα όπως με όλες τις δυνατές ομάδες. Ίσως αυτή να γίνεται πιο έντονη με τη Βίρτους επειδή εγώ ήμουν προπονητής εκεί για πολλά χρόνια. Αλλά δεν ξέρω αυτό έχει αξία τώρα. Για τα υπόλοιπα, εμένα με ενοχλούσε πάντα, ακόμα και όταν ήμουν στις ΗΠΑ, η αναφορά στο μπάτζετ. Το μπάτζετ δεν βάζει καλάθια. Κερδίζεις με ανθρώπους που μάχονται εντός και εκτός γηπέδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…