Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Κοντα στο μπαμ με Νικ Ζέισλοφτ ο Ιωνικος!

Κοντα στο μπαμ με Νικ Ζέισλοφτ ο Ιωνικος!

nick zeisloft

Κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Ιωνικός. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Νικ Ζέισλοφτ, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Τενερίφη.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ στην κολεγιακή του καριέρα αγωνίστηκε στα πανεπιστήμια του Ιλιόνις και του Ιντιάνα. Το 2016 ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα, αλλά δεν επιλέγει από ομάδα του ΝΒΑ στα draft εκείνης της χρονιάς. Ο Ζέισλοφτ δεν τα παράτησε και κατάφερε να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ιντιάνα Πέισερς.

Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής διαθέτει εμπειρία από την Ευρώπη, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Ρόμα (Ιταλία), Siauliai (Λιθουανία), Gipuzkoa (Ισπανία) και την περσινή χρονιά που πάλι αγωνίστηκε στην Ισπανία για λογαριασμό της Τενερίφης.

Ο Ζέισλοφτ διαθέτει εξαιρετικό σουτ και το έχει δείξει σε όλες τις ομάδες, που έχει αγωνιστεί. Πέρσι, πριν πάρει μεταγραφή στην Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη αγωνίστηκε στη G-League με τη θυγατρική ομάδα των Ουόριορς. Η προσθήκη του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ αποτελεί μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Ιωνικό και τον ανεβάζει αυτόματα ένα επίπεδο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…