Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Με απουσίες στο Μέτσοβο

Ηρακλής: Με απουσίες στο Μέτσοβο

iraklis metsovo

Ύστερα από 25 ημέρες “σκληρής” δουλειάς στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής θα μεταβεί στο Μέτσοβο, για να συνεχίσει την προετοιμασία του. Ο Γηραιός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σήμερα το απόγευμα (19:30), ενώ την Παρασκευή θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στα Ιωάννινα (14:00).

Η ομάδα του κόουτς Ζιάγκου αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Μέτσοβο έχοντας αρκετές απουσίες στη σύνθεσή της. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης κάνει θεραπεία για μια τενοντοπάθεια στο γόνατο, ο Δημήτρης Βεργίνης θα επιστρέψει εντός των ημερών σε φουλ ρυθμούς μετά από μια ελαφρά θλάση στον δικέφαλο μηριαίο μυ, ο Γιώργος Γκιουζέλης έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ άτυχος στάθηκε χθες σε μια από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης ο Γιώργος Φίλλιος καθώς υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική.

Ο Βεργίνης είναι πιθανό να ενσωματωθεί στην ομάδα  για το φιλικό με τον ΠΑΟ, όπως και οι Τσαιρέλης-Γκιουζέλης, που είναι στο τελικό στάδιο της επανένταξης και αξιολογούνται καθημερινά.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Τσίλντρες, Σαγκς, Σχίζας, Καββαδάς, Γεωργαλάς, Μπόουλιν, Μουρ, Ντάνιελ, Χάνλαν, Πετανίδης. Ο αγώνας σήμερα (19:30) στο Μέτσοβο, αλλά και την Παρασκευή (14:00) στα Ιωάννινα, ειναι κεκλεισμένων των θυρών.

Να σημειωθεί ότι και το τρίτο τεστ COVID-19 ήταν αρνητικό για όλους στον Ηρακλή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…